steppers
loopbanden
hometrainers
buikspiertrainers
elliptical trainers
body trainers
vibroplate
vibroplate XL
lifestyle
merken
handleidingen
garantie
vragen? antwoorden!
over ons
dealers
contact
Leveringsvoorwaarden
home
Elliptical (Cross) Trainers:

De afgelopen jaren is de opmars en het succes van de elliptical trainers enorm toegenomen. De elliptical trainer heeft een deel van zijn succes te danken aan de maximale resultaten die je in korte tijd kunt halen. De training is gewrichtsbesparend en richt zich met name op het uithoudingsvermogen (cardiovasculair). De armen, rug, borst, kuiten, bovenbenen en bilspieren worden effectief getraind.

Wij leveren via onze klanten slechts een paar typen elliptical trainers. Ook hier geldt weer de vaste regel: een uiterst compleet en kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs. Ons productievolume stelt ons in staat de elliptical trainers via onze klanten voor een uiterst lage prijs aan te bieden, met natuurlijk volledige garantie en service aan huis (zie onze voorwaarden).

Let bij de aanschaf op de kwaliteit van de gebruikte materialen en bedenk dat de constructie van de machine zwaar belast wordt. De juiste materialen, ergonomie dragen bij aan het jarenlange plezier wat u van de machine wilt hebben. Een fijne machine stimuleert u meer en langduriger te trainen.